Onze projecten

Ontdek alles over de projecten van onze vereniging

Projecten 2024

Women Empowerment Circles 2
Ben jij op zoek naar een communitiy van vrouwen: die elkaar ondersteunen? die je accountable kunnen houden? die je helpen groeien? waar je zonder judgement en in een veilige omgeving kan delen waar je advies kan krijgen van gelijkgestemden? Dan is de Women Empowerment Circle absoluut iets voor jou!
Click Here

Afgelopen projecten

Individu

Gemeenschap

Business

Internationalisme

Women Empowerment Cirkels

Ben jij op zoek naar een communitiy van vrouwen die elkaar ondersteunen? Dan is de Women Empowerment Cirkel absoluut iets voor jou!

Trollenpad

Het Trollenpad is een toegankelijk wandelpad voorzien van verschillende belevingselementen, een onbewaakte speelzone en houten trollen die vertellen over de verborgen magie van het eeuwenoude bronbos.

LET'S TALK MENTAL

Op 25 november 2023 staat er bij JCI Aalst iets bijzonders op de planning: een dag vol inspiratie en aandacht voor mentaal welzijn. We nodigen je uit om deel te nemen aan een boeiende dag vol workshops, boeiende sprekers en verrijkende discussies.

Aalst 4 Ukraine

Toen Rusland Oekraïne binnenviel in maart 2022 schoot JCI zeer snel in actie: in een kwestie van weken werden transporten naar het conflictgebied opgezet met hulpgoederen, en naar de Oekraïense buurlanden om vluchtelingen te ondersteunen.

Vormingen

Klik hier voor een overzicht van de vormingen die we met JCI Aalst aanbieden

Funcast

Een online stream gericht op jonge kinderen, die tijdens de eerste Corona-lockdown sterk werden beperkt in hun school- en buitenschoolse activiteiten​.

Convincing from the Start

Met dit project willen we (pre)starters begeleiden en klaarstomen voor een optimale start als ondernemer.

JCI World Congress 2021

Het World Congress ging te midden van de Corona-crisis grotendeels digitaal door en werd geörganiseerd door JCI South Africa.

JCI Vlaanderen Open Vormingsdag 2021

De Open Vormingsdag werd in 2021 georganiseerd door JCI Leuven.

JCI X-Mas Box

JCI Dendermonde en JCI Aalst hebben de handen in elkaar geslagen om kinderen, die in minder gunstige omstandigheden opgroeien, een mooi kerstgeschenk te kunnen aanbieden.

Steamfactory

We transformeerden de oude Electrabel-site tot betaalbare kantoren, vergaderlokalen én aula voor startende ondernemers.

JCI World Congress 2020

The 2020 JCI World Congress was hosted in Yokohama, Japan.

Bringing Terrasjes Back Pt. II

JCI Aalst zit deze zomer niet stil dankzij het project "Bringing terrasjes back". Op zaterdag 17 juli maken we een toertje door het mooie Aalsterse land, startende met de Leirekensroute richting Baardegem.

World Cleanup Day

In 2018 en 2019 organiseerde JCI Aalst een lokaal cleanup evenement. Onze leden trokken door de straten van Aalst en omgeving om zwerfvuil op te rapen, en zetten anderen aan om hetzelfde te doen.

Starters onder Stoom

In het voorjaar van 2018 lanceerden we Starters Onder Stoom, kortweg SOS, een project waarmee we in een aantal sessies startende ondernemers wilden helpen starten.

EC Lyon 2019

The 2019 JCI European Conference was hosted in the bustling city of Lyon, France from 8-11 May. The theme for the 2019 JCI European Conference was “Commitment Revolution.”

Bringing Terrasjes Back - Pt. I

Deze zomer zet JCI Aalst in met het thema "Bringing terrasjes back". We gaan meteen goed van start op 19/06 met een bezoek aan Domein De Kluizen!​ We krijgen een rondleiding gevolgd door een degustatie van 4 wijnen.

Tuttenboom

JCI Aalst huldigde de allereerste Tuttenboom in België plechtig in in 2012. Die boom staat in het stadspark van Aalst, vlakbij de speeltuin, met een officieel plakkaat er bij.

Convincing from the Start 2.0

Met dit project willen we (pre)starters begeleiden en klaarstomen voor een optimale start als ondernemer.

JCI World Congress 2019

The 2019 JCI World Congress took place in Tallinn, the proud capital of Estonia.