Vormingen

Starten met beleggen - Jonas Standaert (27/03/24)

Tijd om de controle over je financiële toekomst te grijpen en de wereld van beleggen te verkennen!

Wij bieden jou een uitgebreide trainingssessie die als toegangspoort dient tot financiële geletterdheid en geïnformeerde besluitvorming.

Zet de eerste stap naar financiële onafhankelijkheid Meld je aan voor onze "Starten met beleggen" trainingssessie en begin aan jouw reis naar financiële zekerheid en langdurige vermogensopbouw. Prijs: JCI lid: € 20,- Niet JCI lid: € 25,-

Workshop gezichten doorgronden en doelgerichter communiceren - Dana Ketels (07/05/22)

Als het goed en snel inschatten van anderen voor jou van belang is en als je meer grip wil krijgen op je gesprekken, dan geeft deze workshop jou nieuwe inzichten en een praktische aanpak. Je krijgt een nieuwe kijk op anderen en jezelf.

SpeedBeep (21/02/24)

Wat is de SpeedBeep?
Op basis van een vernieuwd kaartspel met onderwerpen die ondernemers (of ondernemende mensen) aanbelangt, gaan we aan de slag om in kleine groepen (max.6 personen per groep) ervaring te delen en krijgen.

Je kan vragen stellen aan jouw mede-deelnemers die je ongetwijfeld nog niet had verwacht te stellen. En binnen een dynamische groep krijg je ook de beste inzichten en zet je ook anderen op de juiste weg met jouw feedback over ondernemen in al haar facetten.
Inschrijvingsprijs: € 20,- JCI leden € 25,- niet JCI leden

Workshop Public Speaking - Ella Michiels (29/03/22)

Ella Michiels leert ons de basics van public speaking. Hoe breng je jouw boodschap en expertise het beste over? Hoe zit dat met je stem en lichaamshouding? Hoe ga je om met moeilijke vragen? Hoe zorg je ervoor dat je een verhaal wervend, doelgericht en met overtuiging vertelt? Na deze interactieve workshop weet je het!

LET'S TALK MENTAL (25/11/23)

We nodigen je uit om deel te nemen aan een boeiende dag vol workshops, boeiende sprekers en verrijkende discussies. Samen willen we het belang van mentaal welzijn benadrukken en bespreekbaar maken. LET’S TALK MENTAL!

Open Vormingsdag 2022 (15/10/22)

De Open Vormingsdag van JCI Vlaanderen wordt in 2022 georganiseerd door de collega's van JCI Gent-Artevelde. Inschrijven kan via de link hieronder!