LET'S TALK MENTAL

Op 25 november 2023 staat er bij JCI Aalst iets bijzonders op de planning: een dag vol inspiratie en aandacht voor mentaal welzijn. We nodigen je uit om deel te nemen aan een boeiende dag vol workshops, boeiende sprekers en verrijkende discussies. Samen willen we het belang van mentaal welzijn benadrukken en bespreekbaar maken. LET’S TALK MENTAL!
Tijdens LET’S TALK MENTAL hebben we een gevarieerd programma samengesteld met workshops en keynote sprekers die je zullen informeren en motiveren. We gaan dieper in op veerkracht, het opbouwen van vertrouwen, kennismaking met mindfulness en het voorkomen van burn-out op de werkvloer. Deze workshops zijn zowel gericht op persoonlijke groei als op de welzijnsinspanningen binnen bedrijven. Ons doel is om praktische tools en vaardigheden aan te reiken die het mentale welzijn positief be├»nvloeden.
Een hoogtepunt van het event is het panelgesprek, waar vertegenwoordigers van diverse bedrijven hun ervaringen en beste aanpak op het gebied van mentaal welzijn zullen delen. Dit biedt een unieke gelegenheid om te leren van succesverhalen en inzicht te krijgen in hoe bedrijven omgaan met dit belangrijke onderwerp.
Bovendien dragen we ook bij aan een goed doel. De opbrengsten van dit evenement zullen worden gedoneerd aan de Zelfmoordhulplijn. Op deze manier willen we niet alleen kennis verspreiden, maar ook een positieve impact hebben op de gemeenschap.
Zet de datum in je agenda en sluit je aan bij ons op 25 november 2023. Samen kunnen we werken aan een gezonde geest en een welzijnsvriendelijke omgeving. We kijken ernaar uit je te verwelkomen!